Cheap Price Hornets 13s Low Retro Jordan Store Online Clearance Sale 2014,Get 67% Discount

Torontos Bata Shoe Museum er den stolte nye ejer af et par koncert slidt, størrelse syv et halvt sko. Det ville virkelig være nyheder, accepterer, at den tidligere ejer af disse sko var teen hjerteknuser, Justin Bieber. De nye sko gik udstillet i museet mandag (marts 14).

nylig Justin donerede sine sko til en velgørenhedsauktion til Tøj fra vores Back, som er et California baseret velgørenhed. Gruppens auktioner off berømthed tøj med provenuet af auktionerne givet til børns velgørenhed. Den Bata Shoe Museum vendte i det vindende bud, og på mandag de viste deres nye præmie besiddelse, Bieber sko. Snesevis af teenagepiger slået på mandag for at få et glimt af deres idol s glas indkapslet sko.

Bata Shoe Museum kunne se en dejlig uptick i trafik som teenagepiger flokkes for at se et stykke af Bieber. Andre sko, at de vil se i indsamlingen af ​​fodtøj af kendte mennesker omfatter sko fra Marilyn Monroe, John Lennon, Queen Victoria, Madonna, og et par Napoleon Bonapartes silke sokker.

Justin (som har to sange på Billboard Hot 100: »Never Say Never’ 33 og ‘Pray’ 90) har været i en give stemning seneste. Bieber gav en autografer stykke af hans hår Ellen DeGeneres til en auktion, samt at have en fødselsdag finansiering drev at skaffe penge til rent vand.

Charlie Sheen åben for at blive i ‘Two and a Half Men ‘finaleThe hit-serien’ Two and a Half Men ‘er ved at være slut, og fans har clammering for returnering af Charlie Sheen. Mens mange fans vil være glade for at se ham blive vist i finalen, der.